Slovensko SLO   Hrvatski CRO    Srbski SRB    BIH BIH    Crna Gora MNE    Albania ALB    Makedonija MAC

UGG ZAJEDNICA LANSIRA NOVU KOLEKCIJU ZA PROLEĆE/LETO 2018.

UGG® zajednicu čini šarolika grupa pojedinaca koji neguju sopstveni put kroz život, imaju da kažu zanimljive stvari o životu u Kaliforniji i vezani su za svoje vrednosti. Ove sezone brend nastavlja da priča svoju priču zahvaljujući novim članovima UGG® zajednice. Slike i video sadržaji iz kampanje će živeti na digitalnim kanalima brenda, uključujući Fejsbuk, Instagram i Snepčet.

 

UGG® zajednica

 

Sastoji se od stvarnih, običnih ljudi koji su provokativni, progresivni, slobodni, senzualni, optimistični i topli. Među njima je ove sezone i inovativni pank bend iz okruga Orandž, poznati muralista iz Los Anđelesa, studenti sa Univerziteta Kalifornije, Santa Barbara, modni fotograf, priznati vloger i upečatljivi multitalentovani Kalifornijac.

 

Frankie Horn

Frenki Horn /Frankie Horn/ studira engleski i film i medije i svoje vreme provodi pišući, čitajući modernističku literaturu i razmišljajući previše.

 

Gabrielle La Cascio

Gabrijela la Kašo /Gabrielle La Cascio/ je student i umetnik i uživa u stvaranju umetnosti u različitim medijima kao oblicima iskrenog samoizražavanja.

 

Daniel Hivner

Danijel Hivner /Daniel Hivner/ vozi skejtbord, surfuje i bavi se snoubordingom i uživa u slobodi i uzbuđenjima života.

 

Haden McKenna

Hejden Mekkena /Haden McKenna/ vozi skejtbord i njegov životni stil je pod uticajem utemeljivača tog sporta i njegovog legendarnog oca koji je bio član grupe „Z-boys“.

 

Valerie von Sobel

Valeri von Sobel /Valerie von Sobel/ je umetnik, glumica i filantrop koja je radila zajedno sa nekima od najupečatljivijih filmskih zvezda u Hollivoudu. Uz pomoc´ sopstvene humanitarne organizacije, Fondacija „Reka života Andre Sobel“, Valeri nastoji da pomogne samohranim roditeljima čija su deca smrtno bolesna.

 

Cheyenne Keuben

Šajen Kjubon /Cheyenne Keuben/ je student i putnik i ona je stalno inspirisana snagom prirode i strastvena je u borbi protiv globalnog zagrevanja.

 

Kent Twitchell

Kent Tvitčel /Kent Twitchell/ je poznati umetnik iz Los Anđelesa koji je poznat po svojim realističnim višespratnim muralnim portretima.

 

Zackery Michael

Zakari Majkl /Zackery Michael/ je fotograf koji živi život pun avantura sa svojom devojkom Lolom. On često fotografiše svoj život i prijatelje dok putuje po Kaliforniji.

 

Lola McDonnel

Lola Mekdonel /Lola McDonnel/ je devojka slobodnog duha i nju njeno divlje srce vodi po mnogim suncem okupanim avanturama širom sveta. Njena toplina, energija i spontanost predstavljaju otelotvorenje načina života u Kaliforniji.

 

Fletcher Shears

Flečer Širs /Fletcher Shears/ je bubnjar benda „the Garden“ iz okruga Orandž koji je osnovao sa svojim bratom i on kaže da je njegov stil izvođenja poput noćne more ali da je neobično privlačan.

 

Wyatt Shears

Vajat Širs /Wyatt Shears/ je basista i pevač benda „the Garden“ i on svoj stil izvođenja opisuje kao snažni oblak zadubljen u misli koji varniči filozofskim munjama.

 

Ari Fitz

Ari Fic /Ari Fitz/ je modni bloger, kreativni direktor i priznati vloger i ona je poznata po internet seriji u sopstvenom stilu koja inspiriše nekonvencionalni pristup modi i lepoti.

 

Ayden

Ajden /Ayden/ je veseo sedmogodišnjak slobodnog duha koji voli da sluša R&B, igra video igrice i provodi vreme sa svojom porodicom.

 

Sadie

Sadie /Sadie/ je srećna devetogodišnja devojčica koja voli da se zabavlja, stvara muziku, uživa da se bavi sportom i da ide na pecanje sa svojom porodicom.

 

Paige

Pejdž /Paige/ je živahna devetogodišnja devojčica koja voli avanturu, kao i da pomaže beskućnicima i da provodi vreme sa svojom porodicom i prijateljima.

 

Ove sezone, kampanja je snimljena na tri različite lokacije u Kaliforniji. One uključuju planine kanjona Volker prekrivene makom, plažu u Tori Pajnsu i Lou haus u Palm Springsu.

 

Kampanju brenda je snimio fotograf Frederik Auerbah /Frederic Auerbach / i videoograf Kvai Moliterno /Kauai Moliterno/, a produckciju je uradila agencija „HDF.LA“ pod kreativnim vođstvom Džesike Vels /Jessica Vells/. Uloge su izabrane zahvaljujući kastingu koji je organizovao je režiser Šai Nielsen /Shay Nielsen/, a zaživele su uz pomoc´ stiliste garderobe Kejt Rut /Kate Ruth/, frizera Đio Kampora /Gio Campora/ i šminkerke Kejti Deno /Katey Denno/. Lokacije su ukrašene detaljima uz pomoc´ stiliste za rekvizite Arijane Nakate /Ariana Nakata/.

 

Stilovi koji se pojavljuju u kampanji uključuju klasične čizme prepoznatljive za ovaj brend, patofne od ovčije kože „Heritage“ i nove modne sandale i patike. Kolekcija prolec´e/leto 2018 c´e biti dostupna od 1. januara 2018. godine na ugg.com, kao i na prodajnim mestima brenda UGG® i kod prodavaca na veliko širom sveta.

 



© 2017 Logos Trend d.o.o. All rights reserved.